Wednesday, January 18, 2012

The Sims 3 Showtime i 4 olika varianter

Tror ingen riktigt har missat de nya Ep som strax kommer ut, den 8 mars, i alla fall så läste jag på simsvip att de ska komma ut fyra olika versioner av spelet! Har aldrig varit med om så många och ändå har jag spelat sen de allra allra första haha. Tänkte ta och skriva lite om skillnaderna i dom olika versionerna. Here we go.

The Sims 3 Showtime (standard utgåva) 
Showtime Standard
Innehåller inga bonus material så som kläder,skor osv. 

The Sims 3 Plus Showtime (Grundspelet + Showtime)
Sims 3 Plus Showtime
Med detta får man alltså med grundspelet och Showtime i ett. De står ingenstans om de kommer innehålla något bonus material, men de är inte säkert ännu.

The Sims 3 Showtime (Limited Edition) 
Showtime
För dom som förhandsbokar nu kommer atumatiskt bli uppgraderade till Limited Edition versonen, som innehåller en exklusiv lokal och scen.
Kostar 299 kr på CDON.com

The Sims 3 Showtime ( Katy Perry Collector´s Edition)
Showtime Katy
Dom som förhandsbokar The Sims 3 Showtime Katy Perry Collector´s Edition kommer automatiskt att få med The Sims 3 Showtime Limited Edition och den exklusiva lokalen och scenen. Plus exklusivt Katy Perry bonus tillägg. Som består av ikoniska Katy Perry inspirerade föremål och en exklusiv poster. De exklusiva innehållet består av kläder, en gitarr, en frisyr och massor av Katy Perry inspirerade scen föremål.
Kostar 449 kr på CDON.com
Info och bilder från simsvip.com

No comments:

Post a Comment