Sunday, May 12, 2013

Utmaning - mitt rum!

Jag var tidigare på Josefines blogg där hon har byggt sin egna lägenhet i sims, och utmanade oss andra att göra detsamma. Jag blev så inspirerad att jag antog utmaningen, dels för att det är kul och dels för att några dagar tidigare hade jag tänkt att prova bygga hela min familjshus i sims. Dock blev det bara att göra mitt rum denna gång, resten av huset får byggas någon annan gång. Iaf här kommer bilderna.
Jag är ägare till snedtak </3 Iaf så är dörren till höger den som går ut ur rummet, sedan där bredvid har vi garderoben, sedan min säng(ja, jag sover med huvudet åt "fel" håll.) min lilla datorhörna där min (första!) simself sitter och spelar, simception. Ovanför skrivbordet är det en hylla och där ska det egentligen stå en gammal Kobratelefon och pcspel istället för böcker. Och så har vi ju den så otroligt fula men ack så sköna fåtöljen!

Här ser vi lite mer av den väldigt intressanta vita väggen med fönster. Min väggar är rätt tomma för snedtak </3 Fy bövelens vad jag hatar snedtak!
Sims har ingen ljuskrona med vanliga glödlampor ist för ljus, så jag tvingades köra medievel-style.
Ehm, den lilla vita statygrejen som står på lilla lådbyråen ska likna ett smyckesträd, så ni vet.
 Sett från sängen,  inte så mycket nytt utan man ser bara lite mer av den vänstra halvan av rummet.
Vänstrahalvan då, kallas också tv:hörnan. Tv:n står egentligen på ett rött plåtskåp från Ikea och där i har jag mitt Xbox och Wii, jag älskar att skriva Wii, WiiWiiWiii. Bredvid tv:n står en vit byrå, som det egentligen ska stå en bordsspegel på, men det hade jag inte i simset. Ovanför tv:n är det också en svart hylla, så ni inte tror att böckerna svävar av sig själv. Jag är igen häxa. I verkligheten så står det dock tv-spel på hyllan istället för böcker. Och Stortrooperväckarklocka, lysande legogubbe och läskburkar. 
Mer bilder:

6 comments: